Element hus

Element hus

Våra produkter är färdiga som stora element i fabriken. När det gäller ett stort element är en komplett konstruktion (t.ex. en yttervägg med dörrar och fönster eller tak) fullt byggd på fabriken och monterad på en mast, vilket minskar konstruktionstiden avsevärt. De stora elementen är upp till 12 meter långa och 2,8 meter höga (för högre frekvenser också).

Produktionen av Timbeco-elementshus är i överensstämmelse med internationella byggkoder och lagar (ISO 9001: 2015, TEK17, RYL, EUROCODE 5, RT Banks). I bärande strukturer använder vi armerat virke (C24). För robusthet är elementets stift tillverkat med helautomatiska träbearbetningsmaskiner, vilket gör att vi kan komma i kontakt med trädiagonaler och skivor. Vi är flexibla och kan producera elementära hus enligt kundens projekt.

Elementbyggnadens yttre ytbehandlingar

Som utomhusfoder kan du använda en träpanel, eller, om du föredrar, en stenfoder och plasterwork, eller kombinera dem. Inuti kan du välja mellan en naturlig Fermacell gipsskiva och träfodral eller bestämma något annat material.

Exteriör Finishing Alternativ

  • Foderfoder
  • Sten fasad
  • Plasterad yta
  • En kombination av olika material